В Австрії заарештували п'яну автолюбительку в компанії павука і собаки — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

В Австрії заарештували п'яну автолюбительку в компанії павука і собаки

87
Австрійська поліція заарештувала 21-річну автолюбительку, яка, будучи напідпитку, їхала в своїй машині в компанії тарантула і пса, повідомляє Austrian Times. Інцидент стався в районі Флорідсдорф в північній частині Відня.
Інспектори зупинили автомобіль, за кермом якого була дівчина на ім'я Олена (її прізвище не називається), стиль водіння мешканки столиці видався їм підозрілим.
Коли автолюбителька вийшла з машини, її попросили пройти тест на вміст алкоголю в крові. Дівчині ця пропозиція не сподобалося, і вона вдарила поліцейського по обличчю. Тим не менш, співробітникам правоохоронних органів вдалося встановити, що вміст алкоголю в організмі Олени в три рази перевищив допустиму норму.
Оглянувши машину австрійки, поліцейські знайшли в салоні собаку, а також павука, який перевозився без спеціального контейнера. Дівчину відправили до відділку, а пса і тарантула передали в місцевий притулок для тварин. Як павук опинився в машині і чи був він вихованцем Олени, не уточнюється.
Австрійській автолюбительці можуть бути пред'явлені звинувачення в управлінні автомобілем в нетверезому вигляді, а також у нападі на співробітника поліції і транспортування небезпечного павука без спеціальних засобів захисту.
За матеріалами:
Лента.РУ
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас