Тернопільська міськрада займеться вигнанням Сатани — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Тернопільська міськрада займеться вигнанням Сатани

379
Сесійну залу, де проходять засідання тернопільської міської ради, віднині прикрашатиме ікона із зображенням Ісуса Христа, повідомляє УНІАН із посиланням на заяву мера Тернополя Сергія Надала.
За його словами, ікона була дарована єпископами традиційних християнських конфесій області. При цьому планується, що образ Рятівника стане не просто прикрасою, але і нестиме певне функціональне навантаження: йому належить надавати протидію нечистій силі, що поселилась у депутатських душах.
"Є надія, що ікона таки має чудотворну силу і свою роботу зробить. Можливо, ті, у кого там Сатана усередині вирує, поглянуть на ікону і заспокояться, і Бог таки дасть їм розум", - пояснив свою позицію мер.
У будь-якому випадку, вирішив мер, заважати вона нікому не буде.
Про реакцію депутатів на нововведення не повідомляється. Поки ж навіть ті народні обранці, які, на думку Надала, одержимі Нечистою силою, протестувати не стали.
У сесійній залі образ складе компанію гербу Тернополя і портрету першого бургомістра-українця міста Володимира Лучаківського.
Варто зазначити, що в Надал не перший український політик, що звернувся до релігійних методів поліпшення атмосфери у робочих приміщеннях. Так, прем'єр-міністр Микола Азаров запросив православного священика для освячення кабінету, що дістався йому після Юлії Тимошенко.
До Азарова зі схожою ініціативою виступив Арсеній Яценюк, що працював спікером Верховної Ради. "Раду України необхідно освятити, аби там вночі біси не літали", - запропонував Яценюк.
В 2007 року представники блоку НУ-НС запропонували очистити залу засідань Верховної Ради від всіх демонічних сил оптом - за допомогою священиків відразу декількох конфесій.
Наскільки успішними виявилися всі ці експерименти, точної інформації немає. Лише Азаров офіційно заявив, що допомогло. "Після освячення дихати стало легко, і я увійшов до кабінету", - пояснив прем'єр.
За матеріалами:
УНІАН
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас