Регіонал звинуватив Ківалова в корупції — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Регіонал звинуватив Ківалова в корупції

Казна та Політика
648
Депутат від Партії регіонів Ігор Плохой назвав роботу голови комітету з правосуддя Сергія Ківалова (ПР) незадовільною і запропонував Верховній Раді створити комітет з питань правової політики і правосуддя.
При цьому, на його думку, потрібно ліквідувати комітет з питань правової політики і комітету з питань правосуддя. Про це Плохой сказав на брифінгу, додавши, що вже зареєстрував у Раді відповідний проект постанови.
"Сьогодні я звертаюся до всіх представників Феміди за надання достовірної та об'єктивної інформації про факти примусу до прийняття незаконних рішень (з боку) депутата Сергія Ківалова", - заявив Плохой.
Він також пропонує Раді обрати головою нового комітету депутата від БЮТ Сергія Міщенка, який зараз очолює комітет з питань правової політики.
Першим заступником голови комітету пропонується обрати депутатів Сергій Гусарова (ПР), заступниками - Олену Шустик (БЮТ) і Юрія Кармазіна (НУ-НС).
Нагадаємо, Ківалов займає посаду глави комітету з питань правосуддя з 26 грудня 2007 року.
Як повідомлялось, 1 жовтня Конституційний Суд скасував політреформу 2004 року і повернув в дію Конституції 1996 року. Після цього Ківалов заявив, що рішення суддів КС вказує на "правомірність результатів другого туру виборів 2004 року" та "легітимність Президента Віктора Януковича, всенародно обраного 21 листопада 2004".
За матеріалами:
Українські Новини
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас