У США помер "без двох фунтів" найтовстіший кіт — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

У США помер "без двох фунтів" найтовстіший кіт

1197
У США помер товстий кіт, який з 2008 року регулярно ставав об'єктом уваги журналістів. Про це повідомляє The News Chronicle.
Десятирічний кіт на прізвисько Принц Чанк, вага якого колись була 44 фунти (близько 20 кілограмів) помер уві сні в домі свого господаря. Ветеринар визначив, що причиною смерті тварини стала хвороба серця. При цьому вага кота останнім часом не дуже перевищувала норму - завдяки програмі реабілітації вона знизилася до 22 фунтів.
Принц Чанк, також відомий під іменами Капітан Чанк і Паудер, став знаменитим після того, як в 2008 році був знайдений на вулиці в штаті Нью-Джерсі. Пізніше з'ясувалося, що його господиня, літня жінка, не могла більше утримувати тварину, тому що позбулася будинку через несплату застави. Кота направили до притулку. Незабаром його передали новому господарю.
Увагу журналістів до Принца Чанка привернула незвичайна зовнішність тварини, розрекламованої співробітниками притулку. За два роки товстий білий кіт став героєм кількох телевізійних шоу. Його фотографія з'явилася на обкладинках декількох журналів.
Максимальна вага Принца Чанка лише на два фунти відставала від світового рекорду. Згідно з книгою рекордів Гіннеса, найтовстіший кіт у світі важив 46 фунтів (близько 21 кілограма).
За матеріалами:
Лента.РУ
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас