Янукович ветував Податковий кодекс — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Янукович ветував Податковий кодекс

Казна та Політика
7381
Президент України Віктор Янукович заявив, що застосував право вето до Податкового кодексу, прийнятого раніше Верховною Радою України.
"Сьогодні я ветував Податковий кодекс", - сказав глава держави журналістам в аеропорту "Бориспіль" перед вильотом до Астани на саміт ОБСЄ.
В.Янукович зазначив, що уряд створив робочу групу із доопрацювання Податкового кодексу і зміни до документа можуть бути направлені до парламенту вже в четвер.
"Сьогодні урядом створена робоча група, до якої входять представники президента, малого і середнього бізнесу. Сьогодні-завтра група напрацює зміни до Податкового кодексу, які я розгляну в четвер, - якщо вони відповідатимуть тим вимогам, які стоять перед Податковим кодексом, я їх підпишу і направлю до парламенту", - сказав президент.
В.Янукович висловив сподівання, що вдасться створити Податковий кодекс, який відповідатиме меті модернізації економіки країни і виведення її з тіні. За словами президента, також буде створений прозорий механізм накопичення ресурсів до державного бюджету і мотивація для зростання економіки, підтримка вітчизняного товаровиробника.
Як повідомлялося, починаючи нараду з економічним блоком уряду і адміністрацією президента в аеропорту "Бориспіль", В.Янукович заявив, що кодекс потрібно доопрацювати в деяких розділах, і по які саме, я хотів би сьогодні почути від вас (економблоку уряду, - ред.).
Президент доручив присутнім до четверга попрацювати над розділами Податкового кодексу, які потрібно змінити.
На думку В.Януковича, потрібно доопрацювати ті розділи Податкового кодексу, які стосуються захисту прав товаровиробників і бізнесу.
Як повідомлялося, з 22 листопада на Майдані Незалежності у Києві проходить безстрокова акція протесту підприємців. Вони вимагають від президента застосувати право вето до прийнятого Верховною Радою на минулому тижні Податкового кодексу, що серйозно змінює умови ведення бізнесу за спрощеною системою оподаткування.
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас