"Газпром" планує провести для Єврокомісії презентацію проекту "Південний потік" в лютому 2011 року — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

"Газпром" планує провести для Єврокомісії презентацію проекту "Південний потік" в лютому 2011 року

Енергетика
141
ВАТ "Газпром" у лютому 2011 р. планує провести презентацію проекту "Південний потік". Про це повідомив заступник голови правління "Газпрому" Олександр Медведєв в інтерв'ю Russia Today, передає РБК.
За словами О.Медведєва, на нещодавній зустрічі між главою "Газпрому" Олексієм Міллером і єврокомісаром з питань енергетики Гюнтером Етінгер була досягнута домовленість про створення "Газпромом" і Єврокомісією двох спеціальних робочих груп. Перша група буде розробляти інфраструктурний проект "Південний потік", по якому вже в лютому "Газпром" представить Єврокомісії доповідь про всі аспекти проекту. "Думаємо, що презентація відбудеться у присутності всіх найбільших споживачів нашого продукту", - уточнив О.Медведєв.
Друга група, за словами О.Медведєва, займеться розробкою теми природного газу як палива XXI століття. "Презентація по ній, заснована на діяльності другої робочої групи, відбудеться, я думаю, в середині майбутнього року. В очах Єврокомісії це одна з найважливіших тем. Робоча група повинна підготувати" дорожню карту "щодо співпраці в газовій сфері між Росією (і, зокрема, "Газпромом") та Європейською комісією", - сказав О.Медведєв.
За матеріалами:
РБК-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас