Українська вугільна компанія офіційно заявила про вихід на біржу — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Українська вугільна компанія офіційно заявила про вихід на біржу

Фондовий ринок
138
Sadovaya Group S.A., холдингова компанія великого приватного виробника енергетичного вугілля в Україні Садова Груп, оголосила про намір провести первинне публічне розміщення акцій (IPO) на Варшавській фондовій біржі (WSE).
Як зазначається у повідомленні компанії, проспект компанії вже затверджений Люксембурзькою комісією із фінансового нагляду і проходить процедуру сповіщення про затвердження в Польській комісії з фінансового нагляду.
"Ми обрали WSE як майданчик для лістингу унаслідок лідируючої позиції цього майданчика в регіоні, що містить великий потенціал для нашої компанії", - наводяться в прес-релізі слова засновника і співвласника Садова Груп Олександра Толстоухова.
Міжнародними лід-менеджерами розміщення виступлять BG Capital JSC і BG Trading Limited спільно із Dom Maklerski BZ WBK S.A. і Bank Zachodni WBK S.A., які відповідно призначені лістинг-агентом і радником в Польщі.
Як повідомлялося, українська вугільна компанія Садова Груп, основним активом якої є Шахта Садова, планувала до кінця 2010 року здійснити первинну публічну пропозицію акцій на Варшавській фондовій біржі.
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас