Британські покупці витратять сьогодні близько 265 млн фунтів на покупки через Інтернет за допомогою кредитних карт — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Британські покупці витратять сьогодні близько 265 млн фунтів на покупки через Інтернет за допомогою кредитних карт

Казна та Політика
216
Британські покупці витратять 265 млн фунтів (413,7 млн дол.), роблячи сьогодні покупки через інтернет за допомогою кредитних карт. Це, ймовірно, буде день найбільших онлайнових покупок в році, за даними Visa Inc. Про це пишуть в Bloomberg.
Не менше 2 600 транзакцій щохвилини відбуватиметься в так званий "мега-серія-понеділок", збільшуючи витрати цього дня в порівнянні з тим самим днем торік на 5,5%, стверджує компанія кредитних карт Visa у своїй заяві.
В минулі два роки останній понеділок напередодні грудня був днем чи не найбільших онлайнових покупок протягом року, оскільки покупці використовують платіжні чеки кінця місяця для покриття святкових придбань, стверджує Visa. Електроприлади, модні речі та іграшки були найбільш популярними при покупці, коли британські споживачі протягом вихідних витратили в магазинах лондонського Вест-Енда 250 млн фунтів, заявила компанія New West End Co..
"Співпадіння часу, коли отримано місячну зарплату, і днів, коли люди хочуть більше купувати, утворює день рекордної інтернет-торгівлі", - заявляє комерційний директор Visa Europe Стів Перрі.
Нагадаємо, наприкінці листопада - початку грудня в країнах, де Церква застосовує сучасний календар, тобто у всій Європі, Америці і Австралії, люди багато купують напередодні дня св. Миколи і Різдва, оскільки в ці дні християни дарують дітям і близьким пам'ятні подарунки.
За матеріалами:
РБК-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас