Ринок ділової нерухомості США піднісся духом — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Ринок ділової нерухомості США піднісся духом

302
Ціни на комерційну нерухомість Сполучених Штатів у вересні збільшилися на 4,3% у порівнянні з попереднім місяцем. Це найбільший показник їх зростання за десять років.
Рекордне вересневе зростання підтверджують дані аналітичних компаній Moody's, Green Street Advisors і CoStar Group. На думку експертів, ринок комерційної нерухомості стимулюють продажі житла, зростаюча ціна на оренду офісів у найбільш значущих містах країни й окремі великі операції, повідомляє NuWireInvestor.
Індекс комерційної нерухомості Moody's/REAL зараз на 0.3% вищий, ніж рік тому, однак він усе ще на 43% нижче пікової позначки жовтня 2007 року. Позитивні зміни викликані повторними операціями: їх вартість подвоїлася в порівнянні з серпневим рівнем і становила $3,7 мільярда - це був найбільший показник із січня 2008 року.
Прибуткові будинки також зросли в ціні, майже на 16% у третьому кварталі, порівняно з минулим роком. Ціни на офіси в десяти найбільш значущих містах США в III кварталі зросли на 22% в порівнянні з минулим роком. На думку експертів Moody's, це найбільше зростання з усіх типів нерухомості великих міст. За останні три місяці ціна піднялася на 9,4%.
"Кожний із трьох літніх місяців відзначився рекордним зниженням індексу в межах 3-4%, потім пішов значний підйом. Порівняно великі коливання індексу частково пов'язані з невизначеністю макроекономічних процесів і невеликими обсягами угод на тлі неактивного ринку", - відзначає виконавчий директор Moody's в Нью-Йорку Нік Левіді.
За даними міжнародної консалтингової компанії Real Capital Analytics, найбільша операція з продажу у вересні була пов'язана з Union Bank Plaza, офісною будівлею площею 627 000 квадратних футів на вулиці South Figueroa в Лос-Анджелесі.
За матеріалами:
Prian.ru
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас