Бабуся хоче, щоб Обама прийняв іслам — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Бабуся хоче, щоб Обама прийняв іслам

109
У президента США нові неприємності. Його 88-річна кенійська бабуся Сара Огвелл Обама, у якої "Сегодня" побувала в 2008 році, всім розповідає про своє бажання бачити онука Барака мусульманином.
Про цю ідею немолода жінка розповіла після здійснення другого в своєму житті хаджу до Мекки (до речі, за рахунок Саудівської Аравії, прихопивши з собою сина та чотирьох онуків) напередодні Дня подяки, відзначається в США, коли американці дякують Богу за благо, послане країні, громаді і близьким. "Я багато молюся, щоб мій Барак прийняв іслам", - заявила Сара Огвелл журналістам саудівської газети Al Watan.
На думку спостерігачів, висловлювання похилого представника роду Обама стало дуже несвоєчасним подарунком для лідера США. Під час попередньої виборчої кампанії йому доводилося не раз спростовувати, що він не мусульманин, а Білий дім поширював заяви, що Обама - "побожний християнин". Нині йде підготовка до виборів 2012 року, і ось тепер йому доведеться боротися з наслідками удару нижче пояса, завданого членом сім'ї. Згідно з нещодавніми опитуваннями громадської думки, кожен п'ятий американець упевнений, що Обама сповідує іслам. Якщо в це вірять представники мусульманської громади США - то це плюс для рейтингу Барака. Але якщо це представники інших конфесій - жирний мінус, оскільки в американському суспільстві ще дуже живі спогади про теракти 11 вересня 2001 року, здійснені мусульманами з "Аль-Каїди"
За матеріалами:
Сьогодні
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас