Їстівні шахові фігури - новий підхід до серйозної гри — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Їстівні шахові фігури - новий підхід до серйозної гри

104
"Якщо ти підеш на Е2, то я з'їм твого ферзя", - подібні фрази часто можна почути під час аматорської гри в шахи. Зрозуміло, фігури ніхто не збирається гризти зубами, їх просто приберуть з дошки.
Але не в тому випадку, коли мова йде про проект PI.K.DA chessboard, новаторську шахівницю від аргентинського дизайнера, мабуть, великого любителя шахів. Тут гравці можуть не тільки образно "з'їсти" фігури супротивника, але і насправді відправляти їх у рот, запиваючи чаєм або кавою.
Автор незвичайної дошки, дизайнер Franco Marino Cagnina, вирішив, що раз вже гра в шахи часто затягується, особливо якщо обидва супротивники сильні і повні рішучості виграти, було б незайвим поєднати гру і обідню перерву. Але як дізнатися, яку закуску любить той чи інший шахіст? І чи не краще, щоб кожен сам вибирав для себе ласощі до душі?
Саме тому пішаки, слони, ферзі та інші фігури на цій незвичайній шахівниці виконані у вигляді форм для випічки. Можна самостійно спекти собі ігрову "армію" або ж вирізати її з ковбаси, копченостей, сиру, овочів або фруктів за смаком. І обмінятися арміями з противником.
До речі, ігрове поле має форму підноса, куди можна покласти серветки і блюдця, а після чергового вдалого ходу складати туди ж формочки від "з'їдених" фігурок, повідомляє novate.ru.
За матеріалами:
Подробности
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас