У Німеччині пенсіонер помилково замурував себе в підвалі — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

У Німеччині пенсіонер помилково замурував себе в підвалі

371
Німецький пенсіонер випадково замурував себе в підвалі власного будинку, повідомляє агентство Reuters.
Це сталося, коли літній житель міста Йена самостійно проводив роботи в підвалі - він збирався наглухо перекрити вхід в господарське приміщення.
Пізніше, коли пенсіонеру вдалося вибратися із "полону", він розповів поліції, що усвідомив свою помилку тільки тоді, коли роботи були завершені і він опинився заблокованим у приміщенні. У поліції у свою чергу вчинок німця назвали дуже нерозумним.
Літній німець провів у підвалі кілька днів, а потім все ж таки почав вибиратися звідти. Він вирішив, що необхідно зруйнувати одну із стін підвалу, але в темряві пенсіонер неправильно зорієнтувався і пішов у напрямі до стіни, що веде до його сусідів.
Під рукою у німця виявилася дриль і він почав свердлити стіну. Коли сусіди зрозуміли, що свердлять з їхнього боку, вони викликали поліцію. Представники органів правопорядку не почали ламати стіну і дочекалися, поки пенсіонер вибереться сам. Коли він нарешті звільнився, поліцейські провели з ним бесіду. Чи доведеться жителю Йени відповідати за пошкоджену стіну, не уточнюється.
За матеріалами:
Подробности
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас