Визначено кращий банк в країнах СНД і Балтії — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Визначено кращий банк в країнах СНД і Балтії

770
Baltic International Bank став лауреатом премії SPEAR'S Russia Wealth Management Awards 2010 в номінації "Кращий банк у країнах СНД і Балтії, що надає послуги приватного банківського обслуговування та управління великими капіталами для російських клієнтів".
"Інформація про якість роботи таких банків, як наш, поширюється головним чином за допомогою word of mouth - тобто шляхом рекомендацій та відгуків наших клієнтів і партнерів. Номінація - показник того, що про нас говорять і відгукуються дуже позитивно. Для нас це найцінніше свідчення якості нашої роботи", - підкреслює голова правління Baltic International Bank Ілона Гульчак. "Основна мета нашої діяльності, що визначає якість послуг, - задоволений клієнт.
Задоволений з точки зору захищеності і збереження його капіталу. Відчуває фінансовий та банківський комфорт у питаннях планування грошових потоків його сім'ї. Впевнений в тому, що в банку думають саме про його добробут і благополуччя його близьких. Ми ніколи не прагнули стати найбільшим банком Латвії або країн Балтії - розмір нашого банку дозволяє нам зберігати гнучкість і пропонувати ексклюзивне обслуговування клієнта і його сім'ї", - відзначає Гульчак.
SPEAR'S Russia Wealth Management Awards - єдина в Росії церемонія, в рамках якої нагороджуються кращі представники приватного банківського обслуговування, управління великими капіталами і суміжних сфер, яка вже вдруге проводиться авторитетним російським журналом SPEAR'S Russia у партнерстві зі спеціалізованим інформаційно-аналітичним порталом PBWM.ru. Цього року переможці визначені в 18 номінаціях з урахуванням корпоративних, індивідуальних та нефінансових досягнень.
SPEAR'S Russia Wealth Management Awards проводиться за традицією і аналогії з Премією SPEAR'S Wealth Management Awards, яку впливовий журнал для найбагатших людей планети SPEAR'S UK щорічно влаштовує в Лондоні.
За матеріалами:
Фокус
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас