У білоруських маршрутках буде високошвидкісний інтернет — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

У білоруських маршрутках буде високошвидкісний інтернет

223
У 2011 білоруси зможуть користуватися безкоштовним Інтернетом у маршрутних таксі. Про це повідомив директор автоцентру Ford Сергій Єлістратов.
Проект з підключення маршруток до високошвидкісного Інтернету перебуває на останній стадії розробки. В даний час автомобільна компанія вивчає пропозиції декількох мобільних операторів. "Остаточне рішення про участь у проекті того чи іншого оператора буде прийматися з урахуванням його готовності надати сертифіковане обладнання в найкоротші терміни", - сказав Єлістратов, зазначивши, що проект викликав великий інтерес з боку провідних гравців ринку стільникового зв'язку.
Незважаючи на те, що рішення стягувати або не стягувати плату за інтернет-доступ з пасажирів, буде приймати кожен перевізник окремо, автодилер і стільниковий оператор створять умови, за яких кінцевим користувачам можна буде запропонувати цю послугу на безоплатній основі. "Нам би хотілося, щоб пасажири могли користуватися новими технологіями безкоштовно або за мінімальну плату", - пояснив Єлістратов.
Що важливо, пасажири маршруток, які захочуть підключитися до високошвидкісного Інтернету, не повинні будуть проходити ідентифікацію, як це зараз відбувається в інтернет-кафе. Справа в тому, що маршрутка не може розглядатися як пункт колективного користування, який зобов'язаний здійснювати ідентифікацію інтернет-користувачів, особливо якщо перевізник не стягує плату за користування послугою доступу до Всесвітньої мережі. Система буде реалізована на основі технології 3G.
За матеріалами:
Сьогодні
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас