Ахметов збирається викупити 100% київського ЦУМу — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Ахметов збирається викупити 100% київського ЦУМу

Казна та Політика
550
Компанія "Систем Кепітал Менеджмент" (СКМ), яка належить бізнесмену Ринату Ахметову, має намір викупити 100% акцій Київського ЦУМу і зробити з нього сучасний торговий центр. Про це розповів генеральний директор СКМ Олег Попов.
"Спочатку ми вели переговори з Валерієм Мазуром (співвласник ЦУМу, - ред.) про партнерство, але врешті-решт домовилися про те, що викупимо 100% акцій", - сказав Попов.
Раніше повідомлялося, що у власності СКМ вже перебувають близько 23% акцій ЦУМу.
Попов повідомив, що СКМ вже подала до Антимонопольного комітету України (АМКУ) документи на концентрацію і в даний момент чекає рішення відомства з цього приводу.
"Це дуже цікава інвестиція для нашого напрямку нерухомості, і фахівці працюють над визначенням майбутнього формату ЦУМу. Можу сказати однозначно, що це торговий центр", - розповів гендиректор СКМ.
За його словами, реконструкція, яка торкнеться насамперед внутрішнього простору ЦУМу: "Прикро: заходиш в Центральний універмаг столиці, а там привіт з минулого".
Як раніше писали ЗМІ, найвідоміший універмаг країни - Київський центральний універмаг ЦУМ - перейшов у власність структур, підконтрольних Ринату Ахметову.
За матеріалами:
Дзеркало Тижня
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас