Психічно хворий американець три тижні видавав себе за лікаря — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Психічно хворий американець три тижні видавав себе за лікаря

214
Американець, який страждає на психічний розлад, три тижні видавав себе за співробітника лікарні і допомагав лікарям приймати пацієнтів.
Поліція штату Північна Кароліна затримала 24-річного Деніела Стюарта в кінці жовтня 2010 року за заявою представників медичного центру Cape Fear Valley.
Чоловік, що страждає на біполярний афективний розлад (раніше це захворювання називалося маніакально-депресивний психоз), протягом трьох тижнів відвідував медзаклад. Він брав участь в роботі відділення невідкладної допомоги, представившись іншим співробітникам стажистом.
Незнайомий чоловік привернув увагу персоналу медичного центру лише через відсутність бейджа із зазначенням прізвища і посади, який зобов'язані носити всі співробітники відділення невідкладної допомоги.
Представник медустанови Вінс Бенбенек зазначив, що Стюарт ніколи не залишався наодинці з пацієнтами, у зв'язку з чим ніхто не постраждав.
Третього листопада Стюарту було пред'явлено звинувачення в тому, що він тричі намагався видати себе за лікаря. Звинувачений заявив, що вивчав медицину в Університеті штату Теннессі. Однак будь-яких документів, що підтверджують цю інформацію, у вузі не виявилося.
Аналогічний випадок стався в 2008 році в Німеччині. Банкір підробив диплом лікаря і, влаштувавшись на роботу в баварську клініку, взяв участь в 190 хірургічних операціях. Після того як обман розкрився, чоловік був звільнений. Однак пізніше він вирішив відкрити приватну практику в місті Тюринген, після чого був затриманий і засуджений до трьох років ув'язнення.
За матеріалами:
Сьогодні
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас