Закарпатським чиновникам на два роки заборонили тринькати бюджетні гроші — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Закарпатським чиновникам на два роки заборонили тринькати бюджетні гроші

Казна та Політика
91
Закарпатський губернатор Олександр Ледида заборонив купувати чиновникам за бюджетні кошти автомобілі, мобільні телефони і ноутбуки.
Зокрема, в розпорядженні "Про заходи щодо економії бюджетних коштів", підписаному головою Закарпатської ОДА, визначено заходи щодо економного та раціонального використання бюджетних коштів, передбачених на утримання органів державної влади та інших державних органів.
Одним з таких заходів є вимога припинити придбання для органів державної влади та інших державних органів за рахунок коштів загального та спеціального фондів державного бюджету автотранспорту, меблів (крім випадків придбання меблів і збільшення чисельності працівників новостворених бюджетних установ), мобільних телефонів і ноутбуків.
Також чиновникам заборонено в наступні два роки витрачати бюджетні кошти на ремонт своїх кабінетів.
Крім того, згідно з розпорядженням голови Закарпатської ОДА, чиновники зобов'язані для зменшення витрат на комунальні послуги розробити і затвердити план заходів з енергозбереження, забезпечуючи зменшення витрат на комунальні послуги та енергоносії.
Також розпорядження зобов'язує керівників райдержадміністрацій, управлінь, відділів та інших структурних підрозділів облдержадміністрації припинити використання бюджетних коштів для проведення святкових заходів і друкування продукції, не пов'язаної з виконанням завдань і функцій органів державної влади та інших державних органів.
Ще один із заходів - не допускати подання звернень до облдержадміністрації та не приймати власних рішень щодо збільшення чисельності працівників підпорядкованих органів та установ.
За матеріалами:
Сьогодні
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас