В Індії за хабарі заарештовано кілька топ-менеджерів держбанків — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

В Індії за хабарі заарештовано кілька топ-менеджерів держбанків

Кримінал
109
Індійська влада провела арешти декількох топ-менеджерів державних фінансових компаній, включаючи керівника іпотечного банку LIC Housing Finance, за хабарництво, повідомляє Reuters. Крім них були заарештовані троє управляючих з приватної компанії, назва якої не повідомляється.
У числі заарештованих опинилися співробітники Central Bank of India, Punjab National Bank і Bank of India. Ці кредитні організації мають мережу підрозділів по всій країні і належать до найбільших.
Менеджери брали хабарі за надання великих корпоративних кредитів. Варто відзначити, що буквально кількома днями раніше в Індії вибухнув ще один скандал, пов'язаний з продажем комунікаційних ліцензій за заниженими цінами. У результаті бюджет країни втратив майже 40 млрд доларів. Скандал у телекомунікаційній індустрії змусив піти у відставку профільного міністра уряду Манмохана Сінгха.
За словами фахівця "мозкового центру" RPG Foundation Пая Панандикера, повідомлення про випадки масштабної корупції можуть сформувати негативне уявлення про інвестиційний клімат в Індії. Більшість аналітиків, проте, вважають, що інвестиції в країну через скандали скорочуватися не будуть, зазначає агентство.
За матеріалами:
Лента.РУ
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас