У США можна купити маяк або армійську казарму — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

У США можна купити маяк або армійську казарму

230
Ці державні об'єкти нерухомості, які мало використовуються, будуть продані федеральною владою на аукціоні. Стартова ціна - $10 тисяч.
Американська влада виставляє ці споруди на торги разом з прилеглими землями в надії залучити покупців, не позбавлених фантазії, повідомляє HousingWatch. Проте потенційних покупців поки не дуже багато. Одна з причин: часті відмови у видачі позики на подібне придбання. Банки вважають такі операції досить ризикованими, адже більшість споруд перебуває в жалюгідному стані. (Втім, російські покупці, як правило, купують нерухомість у США, маючи при собі всю суму і не вдаючись до кредитів.)
У результаті Адміністрація загальних служб США, що відповідає за реалізацію держмайна, знизила початкову ціну до $10 тис., щоб компенсувати майбутнім власникам майбутні витрати на ремонт і реставрацію будівель. Цю суму потрібно внести до початку торгів. У разі програшу учаснику повертається вся сума.
Зареєстровані учасники можуть побачити запропоновані лоти до початку торгів, але це не завжди просто: до деяких споруд можна дістатися тільки на катері Берегової охорони США. Зазвичай для перегляду призначається два дні.
Сам факт появи у продажу подібних об'єктів нерухомості вже не здається незвичайним: зайве держмайно продається з молотка досить часто.
Цілком очевидно, що такі споруди не дуже придатні для житла, але цілком можна припустити, що власники захочуть перетворити їх, наприклад, в незвичайні готелі, які вже сформували тренд на американському ринку комерційної нерухомості.
За матеріалами:
Prian.ru
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас