Азаров: Україна може збільшити експорт зернових в Єгипет — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Азаров: Україна може збільшити експорт зернових в Єгипет

Аграрний ринок
168
Україна може значно збільшити експорт зернових в Єгипет. Про це заявив Прем'єр-міністр України під час зустрічі з Головою Парламенту Єгипту Ахмедом Фатхі Суруром, повідомили в Департаменті інформації та масових комунікацій секретаріату КМУ.
М.Азаров зазначив, що вчора за результатами Шостого засідання спільної Міжурядової українсько-єгипетської комісії з економічного і науково-технічного співробітництва було підписано низку двосторонніх документів.
При цьому Прем'єр-міністр підкреслив, що надзвичайно перспективним для держав є співробітництво в галузі АПК. М.Азаров додав, що з початку поточного року Україна поставила в Єгипет 1 млн тонн зернових. "Україна поставила в Єгипет 1 млн тонн зернових, а поставки можуть бути значно більшими", - зазначив він.
Крім того, Прем'єр-міністр зазначив, що Україна та Єгипет домовилися створити робочу групу під керівництвом міністра аграрної політики Миколи Присяжнюка, яка буде займатися розробкою проекту про співробітництво в галузі АПК і визначати шляхи його реалізації.
За матеріалами:
ИнтерМедиа Консалтинг
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас