Порошенко: В Україні при ефективній налагодженій роботі можна будувати вдвічі більше доріг — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Порошенко: В Україні при ефективній налагодженій роботі можна будувати вдвічі більше доріг

346
Засновник корпорації Roshen Петро Порошенко упевнений, що якщо ефективно налагодити механізм роботи, то в Україні можна будувати удвічі більше доріг. Про це він заявив у Вінниці.
За його словами, за кошти корпорації Roshen і Добродійного фонду Петра Порошенка у Вінниці побудовано 6 км. дороги в районі будівництва нової кондфабрики і молокопереробного комплексу. "На відміну від інших областей, де будівництво кілометра подібної дороги ведеться за рахунок бюджетних коштів, яке чому те удвічі, а інколи і втричі дорожче, ми для вінничан дорогу побудували на кошти корпорації Roshen і кошти мого Добродійного фонду", - повідомив він, додавши, що обсяг інвестицій в будівництво дороги склав близько 11 млн. грн.
П. Порошенко вважає, що при будівництві цих об'єктів немає "іржі", яка роз'їдає економіку і суспільство, в структурі собівартості дороги немає корупції. "На жаль, в багатьох об'єктах, які будуються за кошти державного бюджету на потом і кров'ю вистраждані податки, значна частина до цих пір корупційний розкрадається. Ми довели: якщо ефективно налагодити механізм роботи, то можна будувати удвічі більше доріг", - підкреслив П. Порошенко.
Як повідомлялося, у Вінниці ведеться будівництво нової кондитерської фабрики (чотириповерхова промислова будівля і п'ятиповерховий офісний блок), об'єм інвестицій в яку складе більше 300 млн. доларів.
Також Roshen у Вінниці в 2012 році введе в експлуатацію потужний молокопереробний комплекс, сума інвестицій лише в будівельні роботи складе більше 270 млн. грн. Також передбачаються багатомільйонні закупівлі устаткування.
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас