Лічильники гарячої і холодної води можна встановити на виплат — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Лічильники гарячої і холодної води можна встановити на виплат

Енергетика
151
Київська міська державна адміністрація (КМДА) надала можливість киянам встановлювати лічильники гарячої і холодної води на виплат.
"Жителі столиці зможуть встановити квартирні лічильники холодної і гарячої води на умовах поступового погашення вартості робіт: підписано розпорядження КМДА про створення сприятливих умов для придбання і встановлення квартирних лічильників", - говориться у повідомленні КМДА.
За розпорядженням, списки громадян, які виявили бажання встановити квартирні лічильники на виплат, складатимуть районні адміністрації.
Вартість приладу і його встановлення кияни зможуть виплачувати протягом 12 місяців. З цією метою будуть укладатись спеціальні трибічні угоди між споживачами, підрядчиками (які встановлюватимуть лічильники) і підприємствами або організаціями, що здійснюють експлуатацію житлових будинків. Вартість робіт із встановлення квартирних лічильників визначатиметься окремо по кожній квартирі згідно з наданим підрядною організацією розрахунком.
Як повідомлялося раніше, в квітні Міністерство з питань житлово-комунального господарства заявило про намір безкоштовно встановлювати лічильники води і тепла малозабезпеченим громадянам, а також ініціювало виділення 200-400 мільйонів гривень на встановлення лічильників у 2010 році.
За матеріалами:
Українські Новини
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас