Бродський вважає, що Волга не може працювати на посаді голови Держфінпослуг — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Бродський вважає, що Волга не може працювати на посаді голови Держфінпослуг

Казна та Політика
919
Глава Державного комітету з питань регуляторної політики і підприємництва Михайло Бродський вважає, що Президент повинен звільнити голову Державної комісії з регулювання ринків фінансових послуг Василя Волгу, оскільки під його керівництвом відомство підсилює зарегульованість ринку небанківських фінансових послуг. Про це УНІАН повідомили в прес-службі Держкомпідприємництва.
За його словами, за останніх 3 місяці на адресу комітету надійшло більше 40 скарг від підприємців на проекти регуляторних актів, розроблені Госфінуслуг. Ці проекти запроваджують надлишкове і невиправдане зарегулювання ринку небанківських фінансових послуг. "Василь Волга не може працювати на посаді голови Госфінуслуг. Думаю, що Президент як мінімум повинен відправити його у відставку", - заявив Бродський.
За висновком фахівців Держкомпідприємництва, більш ніж третина запропонованих комісією регуляторних актів суперечить чинному законодавству або вводить додаткові і економічно необґрунтовані обмеження для ринків фінансових послуг. Наприклад, підготовлений проект урядової постанови “Про створення Державного підприємства "Асистанс-Сервіс"” передбачав штучне створення монополіста - єдиного державного страхового агента з укладання з іноземцями і особами без громадянства договорів медичного страхування.
Зі скаргами на роботу комісії, очолюваної Волгою, також виступили представники страхових компаній, які звертали увагу Президента і прем'єр-міністра на діяльність відомства.
За матеріалами:
УНІАН
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас