Популярного серед знаменитостей ювеліра заарештували за шахрайство — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Популярного серед знаменитостей ювеліра заарештували за шахрайство

Кримінал
929
Влада США заарештувала Ральфа Есмеряна, власника збанкрутілої ювелірної компанії Fred Leighton, що займалась продажем ексклюзивних і антикварних ювелірних прикрас.
Як пише газета New York Times, 70-річний підприємець підозрюється у шахрайстві з кредитами і обмані позичальників на чолі з банком Merrill Lynch. Нагадаємо, що Fred Leighton оголосила про банкрутство ще в 2008 році. У заяві, поданій до суду США від імені семи афільованих компаній, були вказані борги і зобов'язання на $500 млн. Есмерян вирішив заявити про банкрутство компанії після того, як не зміг добитися судового рішення про недопущення продажу за борги цінностей, що належать йому, з аукціону.
Як встановило розслідування, Есмерян узяв в Merrill Lynch два кредити на загальну суму в $177 млн (кошти мали бути направлені на покупку Fred Leighton). Після укладення оборудки підприємець почав потай розпродавати майно, яке було зареєстровано як гарантія під кредит.
Як зазначає джерело, клієнтами Fred Leighton були багаті бізнесмени і голлівудські зірки, серед яких, зокрема, названі Сара Джесіка Паркер, Гвінет Пелтроу і Ума Турман.
За матеріалами:
Газета.Ru
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас