Екс-директор київського зоопарку хоче відсудити 50 тисяч євро — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Екс-директор київського зоопарку хоче відсудити 50 тисяч євро

551
Колишній директор КП "Київський зоопарк" Світлана Берзіна подала позов у сумі 50 тисяч євро на австрійського захисника тварин Крістіана Янача.
"Я подала позов у сумі 50 тисяч євро на Крістіана Янача, який неодноразово приїжджав як "експерт" і звинувачував мене в різноманітних ситуаціях, до яких я не мала стосунку. Я переконана, що цей суд виграю", - сказала Берзіна.
За її словами, всі гроші вона спрямує на природоохоронну діяльність і на вирішення проблеми з бездомними тваринами, повідомляє Kievpress.
"Таким чином іноземні експерти, які з незрозумілою метою і специфічною місією відвідують нашу країну, допомагатимуть нам вирішувати наші проблеми", - сказала директор звіринця.
Вона зазначила, що всіх "так званих "міжнародних експертів", які досить часто відвідують Київ і київський зоопарк", не вважає експертами в управлінні звіринцями.
"Є профільні організації, і всі свої дії в плані управління зооколекцією і зоопарком я погоджувала з експертами з ЄАЗА. Як директор, я не приймала жодного рішення щодо тієї чи іншої особини, або придбання, або передачі тварин без рішення зооекспертної ради. Всі ці документи є. У всякому разі, вони були і велися. І перевірки, які інспектували зоопарк, ці документи бачили", - підкреслила Берзіна.
За матеріалами:
Фокус
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас