Азаров: Україна має намір збільшити товарооборот з Лівією в кілька разів — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Азаров: Україна має намір збільшити товарооборот з Лівією в кілька разів

233
Прем'єр-міністр України Микола Азаров вважає, що товарооборот між Україною і Лівією можна збільшити в кілька разів. Про це глава уряду заявив в інтерв'ю лівійської газеті "Фінанси і бізнес" у рамках свого офіційного візиту до Великої Соціалістичної Народної Лівійської Арабської Джамагирії, повідомляє прес-служба Кабінету міністрів України.
"Нам потрібно подивитися, що заважає приросту товарообороту і зняти ці питання", - зазначив М.Азаров. При цьому він уточнив, що на сьогодні товарооборот між Україною і Лівією становить близько 100 млн грн. Глава українського уряду підкреслив, що Україна зацікавлена в постачаннях до Лівії обладнання для нафтогазової промисловості, продукції машинобудування, двигунів для вертольотів і літаків сімейства "Ан". Крім того, для України становить інтерес постачання зрідженого газу в Лівію. За словами М.Азарова, це питання буде обговорюватися в рамках українсько-лівійських переговорів.
М.Азаров також зазначив, що Україна в 2011 р. обов'язково виконає свої зобов'язання з постачання літаків до Лівії, які не виконувалися кілька років.
За матеріалами:
РБК-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас