РФ виходить з економічної кризи, але повільніше, ніж інші країни БРІК — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

РФ виходить з економічної кризи, але повільніше, ніж інші країни БРІК

161
Відновлення російської економіки відбувається за повільнішим сценарієм в порівнянні з іншими країнами БРІК (Бразилія, Росія, Індія, Китай), вважає заступник голови уряду РФ Сергій Іванов.
Виступаючи у вівторок перед студентами Вищої школи менеджменту Петербурзького держуніверситету, він заявив, що російська економіка "демонструє ознаки відновлення, виходить на траєкторію росту, але динамічного відскоку не відбулося".
"Очевидно, що реалізується зараз сценарій більш повільного виходу російської економіки з кризи, принаймні, якщо порівняти з іншими країнами БРІК, ми це чітко побачимо", - сказав С.Іванов.
Разом з тим, за його словами, уряд розцінює як позитивну тенденцію те, що зараз відбувається у вітчизняній економіці, в країні "набирають обертів процеси реструктуризації, підвищення ефективності і зниження витрат".
"Але основна проблема - низька інвестиційна активність, пов'язана з недостатньою розвиненістю вітчизняної фінансової системи, високим рівнем системних ризиків в економіці і яка веде до високого рівня реальних відсоткових ставок", - сказав С.Іванов.
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас