Коордрада: Акція протесту проти Податкового кодексу буде безстроковою — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Коордрада: Акція протесту проти Податкового кодексу буде безстроковою

1278
Акція протесту підприємців проти Податкового кодексу буде безстроковою, заявляють у Національну координаційну раду, створеному від імені підприємців-учасників акції.
"Наметове містечко (на Майдані Незалежності - ред.) залишиться безстроково доти, доки не буде накладено вето (на Податковий кодекс - ред.)", - повідомив журналістам про ухвалені на раді рішення представник прес-служби ради Володимир Дорош.
За його словами, ухвалено також рішення про проведення в четвер масштабної всеукраїнської акції протесту із закликами до місцевої влади звернутися до президента з вимогою застосувати право вето на кодекс.
Крім того, за словами В.Дороша, учасники акції мають намір домагатися виключно ветування - ніякі інші альтернативні рішення їх не влаштовують.
Як повідомила голова комітету з підприємництва "тіньового" уряду України Оксана Продан в ефірі "5 каналу", перший віце-прем'єр-міністр Андрій Клюєв зустрівся ввечері в цей день з представниками підприємців, які мітингують у Києві.
"Під час цієї зустрічі А.Клюєв сказав, що готовий весь день присвятити розгляду вимог мітингувальників", - сказала вона.
За словами О.Продан, на вівторок також заплановано зустріч у комітеті Верховної Ради з податкової і митної політики. "Є надія, що в середу ми вийдемо на якесь рішення, яке враховує вимоги підприємців", - сказала вона.
У парламентському комітеті з податкової і митної політики агентству "Інтерфакс-Україна" підтвердили плани глави комітету Віталія Хомутинника зустрітися з ініціативною групою підприємців у вівторок.
У той же час прес-секретар А.Клюєва не зміг ні підтвердити, ні спростувати факт проведення зустрічі А.Клюєва з протестуючими.
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас