У КПУ знають, як відмовитися від грошей МВФ — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

У КПУ знають, як відмовитися від грошей МВФ

Казна та Політика
797
Комуністична партія України має альтернативну економічну програму, за якою держава може відмовитися від кредитів Міжнародного валютного фонду.
Про це в інтерв'ю газеті "Київський телеграф" заявив народний депутат від КПУ Олександр Голуб.
За його словами, комуністи запропонували свою програму "президенту і Кабміну". "Все чітко розписано. Гроші в країні є. В олігархів. Просто керівництву держави не вистачає політичної волі взяти ці гроші і спрямувати до державного бюджету", - заявив Голуб.
Він упевнений, що, якщо Партія регіонів "дійсно працює для своїх виборців, то іншого варіанту немає". "Приміром, необхідно навести елементарний порядок з газом, який видобувається в Україні. Це можна зробити? Можна. Ціни на газ впадуть? Звичайно, оскільки собівартість українського газу не 250 доларів за тисячу кубометрів, а близько 250 гривень", - заявив комуніст.
За його словами, "цей газ крадуть по кишенях представники різних політичних сил". "Можна також повернути монополію держави на торгівлю зерном на зовнішніх ринках. Це мільярди доларів надходжень до бюджету. Шалені гроші. А якщо ввести горілчано-алкогольну монополію, то, за нашими розрахунками, бюджет може додатково отримувати близько 35-40 мільярдів гривень", - повідомив Голуб.
За матеріалами:
Кіевскій ТелеграфЪ
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас