Комуністи вимагають звільнити Тігіпко - "підставляє президента" — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Комуністи вимагають звільнити Тігіпко - "підставляє президента"

Казна та Політика
609
Фракція Комуністичної партії у Верховній раді наполягає на необхідності звільнення Сергія Тігіпко з посади віце-прем'єр-міністра з економічних питань.
Про це в інтерв'ю газеті "Київський телеграф" заявив депутат Ради від КПУ Олександр Голуб.
"Ми вимагаємо його відставки! І не розуміємо, чому уряд так нерішуче реагує на цю проблему. Адже зовсім очевидно, що Тігіпко своїми діями підставляє президента, парламентську більшість", - сказав він.
При цьому Голуб припустив, що збереження Тігіпко на посаді віце-прем'єра може бути пов'язано з побоюванням влади припинення співпраці з Міжнародним валютним фондом.
"На мій погляд, є два пояснення подібному поводженню: або це якісь піар-технологічні ігри, які ведуться Адміністрацією президента, або ж відвертий страх перед МВФ, який чітко дав зрозуміти: Сергій Тігіпко є "нашою людиною", якщо не хочете псувати відносини з фондом, іншими міжнародними організаціями, то не чіпайте його", - відзначив депутат.
Голуб обвинуватив віце-прем'єра в тому, що у своїй діяльності він скоріше відстоює інтереси МВФ і банківського капіталу, ніж України як держави.
Відповідно до діючої Конституції, члени Кабінету міністрів призначаються і звільняються президентом за поданням прем'єр-міністра.
За матеріалами:
Кіевскій ТелеграфЪ
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас