СБУ порушило дев'ять справ після перевірки київської влади — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

СБУ порушило дев'ять справ після перевірки київської влади

Казна та Політика
298
Протягом 2010 року СБУ порушило дев'ять кримінальних справ проти чиновників КМДА та Київської міської ради, чотири з них - щодо конкретних осіб, а п'ять - за фактом здійснення злочину, повідомляє "Дзеркало тижня" з посиланням на прес-службу управління СБУ в Києві.
Загальна сума нанесеного збитку за кримінальними справами, які розслідуються за фактами здійснення злочинів, становить понад 25 мільйонів гривень.
За інформацією прес-служби, СБУ перевіряла наступні сфери діяльності КМДА та Київрада: охорона культурної спадщини, містобудування та землекористування, комунальна власність, фізична культура і спорт, охорона здоров'я та медичне забезпечення, Київське міське бюро технічної інвентаризації та реєстрації права власності на об'єкти нерухомого майна і КП "Київреклама".
При цьому у виробництві слідчого відділу управління знаходяться кримінальні справи щодо начальника Головного управління містобудування і землекористування (за ознаками злочинів, передбачених частиною 2 статті 364 і частиною 2 статті 366 КК України), начальника Головного управління охорони культурної спадщини (за ознаками злочину", передбаченого частиною 2 статті 367 КК України), начальника Головного управління озорошо здоров"я і медичного забезпечення (за ознаками злочину, передбаченого частиною 2 статті .210 КК України). Перераховані вище особи утримуються під вартою.
"У рамках однієї з кримінальних справ оголошено у розшук керівника постійно діючої комісії Київрада", - повідомила прес-служба відомства. "Загалом на сьогодні за кримінальними справами щодо посадових осіб КМДА проходять 10 чоловік, однак робота в цьому напрямку ще триває".
За інформацією прес-служби, справи, порушені за фактами здійснення злочинів, пов'язаних з порушеннями в діяльності Головних управлінь з фізичній культури та спорту і комунальної власності КМДА, а також Київського міського бюро технічної інвентаризації та реєстрації права власності на об'єкти нерухомого майна і КП "Київреклама".
За матеріалами:
Дзеркало Тижня
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас