Особняк у Флориді став ще дорожчим — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Особняк у Флориді став ще дорожчим

Казна та Політика
194
В США виставили на продаж будинок за $84 млн. Така вартість робить його одним з найдорожчих у світі. Цікаво, що торішня ціна об'єкта становила $75 млн.
Особняк, який було б доречніше назвати палацом, розташований у місті Палм-Біч у Флориді. У ньому налічується вісім спалень і дев'ять ванних кімнат, що досить небагато для такого наделітного житла. З іншого боку, площа господарської спальні становить 370 кв. м, що дорівнює за розмірами середньої вілли.
У будинку є також їдальня на 20 чоловік, кухня, бібліотека, кілька віталень і декілька кімнат допоміжного призначення, включаючи бар на 3 тис. пляшок. Загальна площа особняка становить 2544 кв. м. На прилеглій території є 18-метровий басейн, французький парк і паркування на 50 автомобілів.
Власником особняка є компанія, яка займається будівництвом елітної нерухомості і яку очолює Дкн Суонсон. Цей об'єкт нерухомості вже виставлявся на продаж торік, причому ціна була на $9 млн менше нинішній.
Відзначимо, що якби рейтинг найдорожчих будинків світу за версією Forbes складався б сьогодні, флоридський особняк зайняв би в ньому шосте місце.
За матеріалами:
Prian.ru
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас