Яценюк: Депутати встигають за 10 секунд натиснути від 6 до 10 кнопок — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Яценюк: Депутати встигають за 10 секунд натиснути від 6 до 10 кнопок

Казна та Політика
743
Вчора відбулося остаточне захоплення влади адміністрацією президента. Про це на брифінгу заявив народний депутат Арсеній Яценюк, коментуючи скасування такого голосування у Верховній Раді, як голосування іменними бюлетенями.
Як повідомляє УНІАН, наступним кроком Яценюк пропонує внести законопроект про ліквідацію Верховної Ради. "Парламент сьогодні не потрібен, депутатів можна розпускати, і на цьому, до речі, ми заощадимо серйозні бюджетні кошти", - заявив він, запропонувавши замість кнопок на депутатських місцях встановити одну кнопку в кабінеті президента України.
За словами Яценюка, тепер 50 народних депутатів, голосуючи в тому числі й чужими картками, можуть зібрати 300 голосів з непередбачуваними наслідками. "Сьогодні вони змінять Конституцію, а завтра вони віддадуть частину території України, а післязавтра вони оголосять Україну зовсім іншою державою", - заявив депутат.
Яценюк підкреслив, що кожен закон, який сьогодні приймається в парламенті - фальшивий, бо за нього голосують не депутати: "За нього голосує Чечетов, махаючи своєю рукою, за нього голосують 50 депутатів, які встигають за 10 секунд натиснути від 6 до 10 кнопок".
За матеріалами:
УНІАН
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас