В італійському готелі з'явилися кімнати в стилі Барбі — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

В італійському готелі з'явилися кімнати в стилі Барбі

59
У готелі Grand Hotel Savoia в італійському місті-курорті Кортіна-д'Ампеццо з'явилися номери люкс, оформлені в стилі іграшкових будиночків для ляльок Барбі, пише Il Giornale. У кімнатах встановлені ліжка, шафи, дзеркала, дивани та інші предмети інтер'єру (переважно рожевого кольору), відтворені за іграшковими зразками.
Як розповів архітектор, який працював над цим проектом, кімнати в стилі Барбі стали втіленням мрій кожної дівчинки про те, щоб відчути себе справжньою лялькової красунею і побувати в іграшковому будиночку.
Замовити номер у стилі Барбі в італійському готелі можна буде з грудня, коли на курорті відкриється новий зимовий сезон. Скільки обійдеться перебування в такому номері, не уточнюється. Очікується, що готель оголосить ціну за ніч у кімнаті Барбі пізніше.
Варто відзначити, що Grand Hotel Savoia став не першим готелем, в якому обладнані номери Барбі. Так, подібні кімнати, розраховані на постояльців у віці від 3 до 16 років, нещодавно з'явилися в Hotel Plaza Athenee в Парижі. Також Барбі-номери є і в готелях Барселони і Лас-Вегаса.
За матеріалами:
Лента.РУ
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас