Регіоналам сподобалося, як вони продовжили собі життя — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Регіоналам сподобалося, як вони продовжили собі життя

Казна та Політика
529
Лідер фракції Партії регіонів Олександр Єфремов вважає, що Верховна Рада України проголосувала за зміни до Конституції в п'ятницю у відповідності з законом.
"Відповідно до закону, проведено голосування", - сказав він журналістам у п'ятницю в Києві.
Він висловив задоволення тим, що зміни до Конституції України попередньо схвалила конституційна більшість парламенту (як повідомлялося, за зміни проголосували 305 народних депутатів).
"Ми будемо раді, якщо щодо основних законопроектів для розвитку нашої держави збереться конституційна більшість у залі, яка буде голосувати за ці документи", - зазначив Єфремов.
Він підкреслив, що така ситуація буде свідчити про те, що досягнуто консенсусу. "Голосування сьогодні конституційною більшістю в парламенті - це саме дана ситуація", - зазначив Єфремов.
Відповідаючи на запитання, коли Верховна Рада буде голосувати остаточно за внесення змін до Конституції України щодо дати проведення виборів, він нагадав, що згідно з Конституцією, таке голосування має пройти на двох сесіях.
"На початку лютого (2011 року) - наступна сесія. І ми маємо право прийняти остаточне рішення", - зазначив Єфремов.
Як повідомляв ForUm, сьогодні, 19 листопада, ВР попередньо схвалила зміни до Конституції щодо виборів ВР у жовтні 2012 року, Президента - в березні 2015 року.
За ухвалення відповідного рішення проголосували 305 народних депутатів із 332 зареєстрованих у сесійній залі. Зокрема, документ підтримали 179 депутатів від Партії регіонів, 10 - від БЮТ, 41 - від НУ-НС, 26 - від КПУ, 20 - від Блоку Литвина і 29 позафракційних.
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас