Голий сновида відсудив у ірландської компанії 10 мільйонів євро — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Голий сновида відсудив у ірландської компанії 10 мільйонів євро

226
Ірландський бізнесмен відсудив у гірничодобувної компанії Kenmare Resources десять мільйонів євро, вигравши справу про наклеп, пише The Belfast Telegraph. Коментуючи результати слухання, 67-річний Донал Кінселла заявив, що задоволений рішенням суду, бо воно повністю відновило його репутацію.
Згідно з матеріалами справи, заслуханої судом, у 2007 році Кінселла і його колеги поїхали у відрядження до Африки. Одного разу вночі під час цієї поїздки у співробітника гірничодобувної фірми стався напад сомнамбулізму і він, будучи абсолютно голим, вийшов зі своєї кімнати. Сновида попрямував у спальню до секретарки компанії, яка супроводжувала бізнесменів у поїздці.
Напад Кінселли спостерігав його колега. Саме він зупинив його і відправив назад. За словами колеги бізнесмена, потім голий Кінселла ще двічі намагався потрапити в кімнату секретарки. Незабаром після цього інциденту ірландський бізнесмен заявив, що він давно страждає на сомнамбулізм і регулярно гуляє уві сні.
Тим не менш, Kenmare Resources розповсюдила офіційний прес-реліз, в якому вказала, що Донал Кінселла вів себе неадекватно і неприйнятно по відношенню до секретаря компанії. У відповідь бізнесмен заявив, що зміст прес-релізу нашкодив його репутації і зробив його посміховиськом в очах людей.
У результаті Кінселла подав на своїх роботодавців до суду, звинувативши їх в наклепі. Вислухавши думки сторін, суд став на бік голого сновиди і зобов'язав компанію виплатити йому компенсацію. Представники фірми заявили, що шоковані таким рішенням і мають намір оскаржити його в суді вищої інстанції.
За матеріалами:
Лента.РУ
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас