Американку оштрафували за фарбування лап пуделя в рожевий колір — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Американку оштрафували за фарбування лап пуделя в рожевий колір

56
Мешканку Джексонвиля, штат Флорида, оштрафували за те, що вона пофарбувала лапи свого пуделя в рожевий колір, повідомляє UPI. За рішенням представників служби нагляду за домашніми і бездомними тваринами, Крістін Хілл мусить заплатити штраф у розмірі 225 доларів.
Жінка розповіла, що вирішила пофарбувати лапи свого пуделя в рожевий колір для святкування Хеллоуїна. За словами Хілл, для цього вона купила спеціальну фарбу для собачої шерсті. "Це щось типу шампуню - наноситься і змивається також. Всі визнали, що рожеві лапи - це дуже мило", - заявила вона.
Однак представники служби нагляду за домашніми і бездомними тваринами, побачивши пуделя з рожевими лапами кілька днів тому, угледіли у вчинку Хілл ознаки порушення закону про захист тварин, який забороняє фарбувати хутро і шерсть звірів в неприродні кольори.
Крістін Хілл заявила, що вона не згодна з рішенням відомства і не вважає фарбування лап собаки проявом жорстокості по відношенню до тварини.
Фарбу для собак можна придбати у спеціалізованих магазинах. У США такий барвник продається в середньому за 20-25 доларів. Виробники фарби стверджують, що вона абсолютно безпечна для тварин, бо не містить токсичних речовин.
За матеріалами:
Лента.РУ
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас