В американському кінотеатрі дітям показали "Пилу 3D" замість мультфільму — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

В американському кінотеатрі дітям показали "Пилу 3D" замість мультфільму

66
В одному з кінотеатрів Массачусетсу дітям, які прийшли разом з батьками на сеанс мультфільму "Мегамозг", замість анімаційної стрічки показали фільм жахів "Пила 3D", повідомляє Movie Line. Інцидент стався кілька днів тому в місті Ревір.
Як розповіли представники кінотеатру мережі Showcase Cinemas, "Пила 3D" була включена помилково, на усунення помилки пішло кілька хвилин. Однак за цей час діти встигли побачити кадри хоррор-картини: наприклад, на екрані з'явилися епізод за участю чоловіка з відрізаною ступнею, а також сцена вбивство жінки за допомогою бензопили.
Батьки дітей, які чекали побачити мультфільм "Мегамозг", висловили обурення тим, що трапилося. Батько одного хлопчика заявив, що, побачивши кадри "Пили 3D", його син дуже злякався і навіть почав бачити страшні сни. Як компенсацію за свою помилку співробітники кінотеатру запропонували дітям безкоштовні квитки на будь-який сеанс.
Подібний випадок стався в одному з американських кінотеатрів у 2007 році. Тоді замість сімейного фільму "Остання Мімзі Всесвіту" відвідувачам показали фільм жахів "У пагорбів є очі 2".
За матеріалами:
Лента.РУ
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас