Тбілісі сподівається, що Грузію приймуть до НАТО — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Тбілісі сподівається, що Грузію приймуть до НАТО

167
Грузія розраховує, що позиції НАТО про прийняття цієї країни до альянсу не змінились і будуть підтверджені самітом НАТО в Лісабоні, заявила прес-секретар президента Грузії Манана Манджгаладзе.
"Ми розраховуємо на те, що позиція НАТО відносно вступу Грузії до альянсу не змінилась і розраховуємо на підтримку НАТО", - сказала вона журналістам.
Президент Грузії 19-20 листопада візьме участь у саміті НАТО в Лісабоні.
"У Лісабоні паралельно із самітом НАТО відбудеться зустріч глав країн, що беруть участь у миротворчій операції в Афганістані, в якій візьме участь президент Грузії Михайло Саакашвілі", - повідомила також М.Манджгаладзе. За її словами, дана зустріч відбудеться 20 листопада.
В рамках візиту до Лісабона заплановані також зустрічі М.Саакашвілі із президентом Туреччини, прем'єр-міністрами Великобританії, Австралії і Чехії.
"Це дуже важливий саміт, де буде затверджено цілу низку нових ініціатив. Також планується прийняття нової концепції стратегії альянсу і в зв'язку з цим участь президента Грузії в ньому набуває особливого значення", - підкреслила М.Манджгаладзе.
Зарубіжні ЗМІ повідомляють, що 20 листопада М.Саакашвілі також зустрінеться із президентом США Бараком Обамою.
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас