Нацрада виграла в суді справу проти ТВі — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Нацрада виграла в суді справу проти ТВі

212
Окружний адміністративний суд м. Києва повністю відмовив у задоволенні адміністративного позову ТОВ "Телерадіокомпанії "Телерадіосвіт" (ТВі) до Національної ради з телебачення і радіомовлення. Про це повідомляє прес-служба Нацради.
Телерадіокомпанія звинуватила Національну раду у протиправних діях, а саме - у видачі копії ліцензії, власником якої є "ТВі", третім особам. Представник компанії наполягав на тому, що здійснити таку дію могла лише Національна рада, оскільки, згідно з наказом директора "ТВі" М.Княжицького від 27 жовтня 2009, ліцензія на мовлення є комерційною таємницею компанії.
Під час судового розгляду з'ясувалося, що згодом дозвільні документи в Національній раді отримував не Княжицький, а інша особа - Ю.Крушановський. Отже, компанія сама надавала доступ до комерційної таємниці іншим особам, крім директора.
Суд встановив, що всі звинувачення на адресу державного органу ґрунтуються лише на припущеннях, при розгляді цієї справи не виявлено жодних належних доказів на підтвердження факту видачі Національною радою копії ліцензії третім особам, тому позовні вимоги компанії "ТВі" до Національної ради задоволенню не підлягають.
За матеріалами:
Главред
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас