Коала допоміг австралійському бару привернути відвідувачів — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Коала допоміг австралійському бару привернути відвідувачів

43
В один з австралійських барів забрів самець коали, який допоміг привернути до закладу велику кількість відвідувачів. Як розповів AAP бармен, йому і його клієнтам дуже сподобалося спостерігати за твариною, і в зв'язку з цим він висловив надію на те, що коала прийде до нього знову.
За словами Кевіна Мартіна, сумчастий ведмідь прийшов у бар кілька днів тому під час дощу. Бармен припустив, що тварина забрела до закладу в надії врятуватися від дощу. "Він побрів до стійки. Я навіть запитав у нього посвідчення особи, але він був не в дусі", - зазначив Мартін.
Бармен розповів, що коала сів під барним опудалом марліна - великої риби, яка часто стає об'єктом спортивного рибальства, - і незабаром задрімав. Подивитися на коалу прийшли туристи, які живуть в хостелі неподалік від закладу. "Всі його фотографували, їм здавалося це забавним", - цитує бармена агентство.
Як довго коала пробув у барі, не уточнюється. Відомо, що його забрали і незабаром відпустили рейнджери, які приїхали до закладу. Коментуючи візит коали, Кевін Мартін заявив, що завжди буде радий бачити сумчастого ведмедя знову. "Якщо б ми могли влаштувати його до нас на роботу, було б дуже здорово", - сказав бармен.
За матеріалами:
Лента.РУ
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас