Протестуючі підприємці готові ініціювати референдум — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Протестуючі підприємці готові ініціювати референдум

Казна та Політика
1461
Представник оргкомітету акцій протесту проти ухвалення Податкового кодексу Олександр Данилюк заявляє про намір створити координаційну раду з проведення референдуму про дострокове припинення повноважень парламенту і президента України.
"Ми прийняли рішення створити координаційну раду, яка буде проводити референдум про дострокове припинення повноважень Верховної Ради України і президента", - сказав він на засіданні опозиційного уряду в Києві в четвер.
Данилюк також повідомив, що вже подано заявку для збору ініціативної групи з проведення референдуму 22 листопада о 19:00 на вул.Банковій в Києві.
Він припустив, що представники влади не дадуть підприємцям можливості зібратися, однак, за його словами, протестуючі зроблять все, щоб провести цей захід. "Ми не будемо сприймати будь-які судові заборони", - сказав Данилюк.
Крім того, він закликав підприємців у день, коли можливо президент підпише Податковий кодекс - 22 листопада - прийти на Майдан Незалежності і почати акцію протесту.
"Ми просимо 22 листопада з ранку бути в Києві на Майдані Незалежності з тим, щоб ми все-таки в останній раз звернулися до президента для того, щоб він це припинив", - підкреслив Данилюк.
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас