Попов: До середини грудня буде призначене нове керівництво "Київводоканалу" і "Київгазу" — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Попов: До середини грудня буде призначене нове керівництво "Київводоканалу" і "Київгазу"

Енергетика
224
Київська влада до середини грудня відновить повний контроль над комунальними підприємствами "Київводоконал" і "Київгаз" і призначить нових керівників. Про це на прес-конференції заявив голова Київської міської державної адміністрації (КМДА) Олександр Попов.
"Моя впевненість є в тому, що підприємства, які забезпечують життєдіяльність міста, це підприємства, які повинні бути підконтрольні територіальної міській громаді. Тому наші зусилля спрямовані на відновлення контролю над нашими активами, перш за все, це, безумовно "Київводоканал" і "Київгаз", вони абсолютно зрозумілі, реальні і я думаю, що до середини грудня ми такий контроль відновимо, призначимо нових керівників", - зазначив О.Попов.
Нагадаємо, 1 листопада Господарський суд Києва в повному обсязі задовольнив позовні вимоги Генеральної прокуратури і визнав право власності на газотранспортне підприємство "Київгаз" за територіальною громадою міста. Згідно з рішенням суду, договір купівлі-продажу 28,46% пакету акцій ВАТ "Київгаз" визнаний недійсним.
25 жовтня Господарський суд м. Києва повернув у власність територіальної громади столиці 25,46% акцій статутного фонду ВАТ "АК "Київводоканал".
За матеріалами:
РБК-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас