Українським миротворцям можуть підняти зарплату з наступного року — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Українським миротворцям можуть підняти зарплату з наступного року

Казна та Політика
279
Міністерство оборони ініціює збільшення розмірів заробітних плат українських миротворців з 2011 року. Про це на брифінгу повідомив директор департаменту фінансів Міноборони Іван Марко.
За його словами, Міноборони готує проект постанови Кабінету Міністрів, в якому буде йти мова про підвищення з наступного року розміру грошового забезпечення військовослужбовців українських миротворчих контингентів.
Зокрема, за його словами, Міноборони ініціює підвищення зарплати командирам миротворчих батальйонів з 1270 до 3200 доларів.
При цьому середня зарплата військовослужбовців-контрактників у миротворчих контингентах підвищиться з 700 доларів до 1760 доларів.
Зараз українські миротворці беруть участь у 8 міжнародних операціях у 7 країнах світу: у складі місій ООН у Ліберії, Косово, Судані, Демократичній республіці Конго; у складі міжнародного військового контингенту в Косово КФОР під командуванням НАТО; тренувальної місії НАТО в Іраку; у складі міжнародних сил сприяння безпеці Афганістану і в складі спільних миротворчих сил в зоні безпеки Придністровського регіону Молдови.
За матеріалами:
Українські Новини
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас