Путіну розповіли про "відкати" в мерії Москви — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Путіну розповіли про "відкати" в мерії Москви

Казна та Політика
1335
Росфінмоніторинг і правоохоронні органи виявили в мерії Москви "системні проблеми", пов'язані з "відкатами". Про це Прем'єр-міністру РФ розповів під час зустрічі глава відомства Юрій Чіханчін, повідомляє офіційний сайт уряду РФ.
"Ми зараз спільно з правоохоронними органами працюємо над ситуацією, що складається в мерії Москви. Ми зустрічалися з мером, обговорювали і виявили кілька моментів. Я можу це показати... Зокрема, зверніть увагу, це об'єкти охорони здоров'я, департаменти, лікарні. Укладаються контракти з посередниками, а потім гроші надходять від них безпосередньо в ГУ охорони здоров'я міста Москви. Відкатна частина йде - і все. Тобто, по суті, неправильно поставлена тендерна складова дає можливість... Сума - дест близько 1,2 млрд. рублів", - повідомив Ю.Чіханчін.
Також під час зустрічі він розповів прем'єру про спільну роботу Росфінмоніторингу з міжнародними контролюючими організаціями з протидії відмиванню капіталу. Крім того, глава уряду був проінформований про останні фінансові розслідування в ключових галузях економіки. За матеріалами РФМ порушено близько 2 тис. справ.
За матеріалами:
ИнтерМедиа Консалтинг
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас