Британцям запропонували на Різдво половинчасті й перевернуті ялинки — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Британцям запропонували на Різдво половинчасті й перевернуті ялинки

86
Мережа британських супермаркетів Tesco розробила дизайн різдвяної ялинки, для якої знайдеться місце навіть у маленькій квартирі. Про це повідомляє газета The Daily Express. Мова йде про штучні половинчасті ялинки, які надійдуть у продаж у ці вихідні.
За словами представників компанії, половини ялинок можна притулити до стіни, тим самим заощадивши багато простору. Це має сподобатися володарям маленьких квартир і будинків, а також тим, хто не любить прикрашати ялинку з того боку, що від стіни. Висота половинчастих ялинок становить шість футів (1,83 метра).
Серед інших новинок цього сезону будуть двосторонні й перевернуті догори ногами дерева. Представники ритейлера сподіваються, що подібні ялинки куплять ті, хто хоче різноманіття в ці свята. Очікується, що великим хітом буде чорна доладна ялинка, прикрашена вже іграшками та гірляндами. Вона призначена для тих, хто не має часу наряджати ялинку.
Згідно з дослідженням, на яке посилається The Daily Express, чверть британців на Різдво встановлює будинку більше однієї штучної ялинки. Часто, крім ялинки у вітальні, дерево встановлюють і в передпокої, і в дитячих кімнатах.
За матеріалами:
Лента.РУ
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас