Німецький зоопарк розлучить стерв'ятників-гомосексуалістів — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Німецький зоопарк розлучить стерв'ятників-гомосексуалістів

67
Представники зоопарку німецького Мюнстера прийняли рішення розлучити гомосексуальну пару стерв'ятників, пише Metro.
За словами співробітників установи, зробити цей крок необхідно, щоб дати 14-річним самцям можливість продовжити рід. Доглядач зоопарку повідомив, що найближчим часом один із самців великого птаха відправиться в чеський зоопарк, де на нього вже чекає самка, з якою йому належить обзавестися потомством.
Представник зоопарку уточнив, що стерв'ятники-геї займалися будівництвом спільного гнізда протягом останніх кількох місяців, проте, як випливає з його слів, спроби побудувати житло не увінчалися успіхом. "Все одно вони не були щасливі у своєму гомосексуальному союзі - інші стерв'ятники весь час їх діставали, а також крали у них матеріали для будівництва гнізда", - розповів співрозмовник видання про спільне життя двох самців.
Рішення розлучити гомосексуальну пару засудили представники сексуальних меншин. Чи збираються співробітники зоопарку дати птахам можливість возз'єднатися після того, як справу продовження роду буде завершено, не уточнюється.
Стерв'ятники - соціальні істоти і зазвичай живуть або парами, або невеликими групами. Ці птахи в'ють досить великі гнізда з гілок, а також сміття - папери, мотузок і навіть кісток.
За матеріалами:
Лента.РУ
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас