Мірошниченко просить не поспішати із Податковим кодексом — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Мірошниченко просить не поспішати із Податковим кодексом

Казна та Політика
1187
Народний депутат від Партії регіонів, представник президента у Верховній раді Юрій Мірошниченко виступив проти прискореної процедури розгляду проекту Податкового кодексу.
"Я переконаний, що розгляд цього документа в прискореному режимі або голосування в цілому без обговорення кожної статті неможливий. Це дуже важливий документ", - зазначив Мірошниченко в ефірі каналу ICTV.
При цьому представник президента у Верховній Раді, додав, що "прискорений режим не означає розгляду без заглиблення у зміст кожної статті".
Мірошниченко також заявив, що проект Податкового кодексу не є ідеальним документом.
"Комітет працював спільно із Міністерством фінансів, активно залучав інші комітети. Дуже багато профспілок на своїх засіданнях через свої ініціативи вносило пропозиції. Звичайно, ми не можемо говорити, що народився ідеальний документ, але той, який може сьогодні бути представленим на друге читання, - з ідеологією "податки повинні платити менші, але всі" Для того, аби податкове законодавство стимулювало до чесних правил на ринку", - підкреслив представник президента у Верховній Раді.
Нагадаємо, до проекту Податкового кодексу було подано 4800 поправок.
Раніше лідер фракції Партії регіонів Олександр Єфремов заявив, що якщо опозиція заблокує прийняття Податкового кодексу, документ може бути проголосований у прискореному режимі.
Розгляд проекту Податкового кодексу планують почати у вівторок, але не з самого ранку. Глава комітету Верховної Ради України з питань податкової і митної політики Віталій Хомутинник пропонує продовжити робочий день у вівторок, аби завершити розгляд Податкового кодексу.
11 листопада відбулося засідання Комітету Верховної Ради з питань податкової і митної політики, за підсумками якого було прийнято рішення рекомендувати парламенту прийняти в другому читанні проект Податкового кодексу України (N7101-1).
За матеріалами:
Подробности
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас