Батуріна виведе свій банк у сотню найбільших у Росії — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Батуріна виведе свій банк у сотню найбільших у Росії

383
Олена Батуріна, власниця холдингу "Інтеко", має намір сконцентруватися на розвитку підконтрольного їй Російського земельного банку. Російська газета "Комерсант" пише, що в найближчі п'ять років обсяг його власних коштів збільшиться більш ніж утричі, а обсяг активів - більш ніж у шість разів.
Зараз банк займає 284-е місце за розміром активів і 221-е - за розміром капіталу, а планує, згідно оголошеним планам, увійти до першої сотні.
Експерти, опитані виданням, зазначили, що зробити такий ривок природними темпами зростання навряд чи можливо. Вони вказують, що подібні очікування, швидше за все, пов'язані з тим, що банк буде обслуговувати бізнес великих компаній і приватних клієнтів, які зараз обслуговуються в інших банках. Крім того, цілком імовірно, що Олена Батуріна має намір зосередити обслуговування своїх активів у власному банку.
Батуріній належить 98 відсотків Російського земельного банку і 99 відсотків "Інтеко" (працює в галузі виробництва будматеріалів, пластмасових виробів, а також займається будівництвом). За оцінками Forbes, особисті статки Батуріної сягають 2,9 мільярда доларів.
За матеріалами:
Лента.РУ
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас