Google підніме зарплату топ-менеджерам на 30% — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Google підніме зарплату топ-менеджерам на 30%

240
Компанія Google планує з початку 2011 року підняти зарплату топ-менеджерам на 30%, повідомляє The Wall Street Journal з посиланням на матеріали компанії. При цьому Google має намір додатково стимулювати рядових співробітників, а також виявляти потенційних перебіжчиків з допомогою спеціальної програми.
За даними видання, з 1 січня 2011 року на 30% зросте зарплата головного фінансового директора Google, президента з глобальних продажів і розвитку бізнесу, старшого віце-президента з розробок і досліджень та старшого віце-президента з управління продуктами та маркетингу. Їх зарплата складе від $500 тис. до $650 тис. При цьому розмір належних їм бонусів зросте з 150 до 250% від зарплати.
Раніше повідомлялося, що Google підніме зарплату всім 23 тис. співробітників на 10%.
Разом з тим, зарплата засновників Google Ларрі Пейджа і Сергія Бріна, а також гендиректора компанії Еріка Шмідта, як і раніше, складе $1.
Збільшення зарплат співробітників викликане жорсткою конкуренцією Google з іншими компаніями Кремнієвої долини, зокрема, з Facebook, пише видання. Так, тільки за останній час в Facebook перейшли засновник і виконавчий директор відеохостингу YouTube Чад Харлі, засновник рекламної компанії AdMob Омар Хамуа, а також творець сервісів Google Maps і Google Wave Ларс Расмуссен.
За інформацією WSJ, Google настільки стурбована плинністю кадрів, що у зв'язку з цим вже тестує спеціальну математичну модель, яка на основі аналізу інтернет-сторінок, що переглядаються, буде виявляти співробітників, котрі думають про пошук нової роботи.
За матеріалами:
K2Kapital
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас